onsdag 24 september 2014

BLOCKAD?!

Det tog väl en lång stund innan jag insåg att min bästis från högstadietiden har blockat mig från tumblr. Slutat svara på mig på skype osv igen.

Aldrig hade jag trott att hon skulle blocka mig och sluta följa mig på tumblr idek ...jaha det var ju tråkigt. Vi träffades ju i somras och jag lovade att vi skulle hålla kontakten men okej...

Det e inte som att jag e besviken över henne men jag är verkligen ledsen att hon inte alls vågat berätta någonting åt mig om orsaken varför hon bestämde sig så.

Jag e förstås orolig  och förstår inte allt över henne men goddamnit det hjälper int o bara blocka för jag vill gärna ha en orsak varför hon inte svarar på mina meddelanden längre. Om någon kan berätta vad som är fel på mig säg gärna till så att jag kan reflektera över mig själv. Att bestämma sig att ignorera dina närmaste vänner e tungt men jag vet inte alls om hon bryr sig ett dugg om mig mera nu när jag e helt blockeli blockad och jag känner mig ignorerad som faen. Som en sten som föll i vattnet..plopp så e jag borta. Ska jag börja skicka snigelbrev nu?

Jag vet att hon har någon slags oro eller deprimerad. Hon vill gärna flytta ut men vågar inte. Vad som skedde efter gymnasiet vet jag inte. Det är därför jag ännu skickar meddelanden men nu när jag inte heller får ta i henne hur som helst jag vet inte vem hon tar hjälp nuförtiden. Min relation med henne har som varit ganska berg o dalbana efter gymnasiet om jag får ärligt säga.

Jag får helt enkelt ta o snacka ut det.VA FAN HÄNDE! ?
WTFFF DAFAQ I DONT EVEN >:/ e jag för klängig?
Tell me like right now honestly. I am so done  with dis shiet cuz well nvm
kanske det underlätta hennes liv om jag inte var där.. idk .. well fuck whatever
People change and I change aswell
...
...
...
Jag e flummig nu och ursäktar mig på förhand. Vet att ni som känner mig behöver inte ta det illa upp och jag kan vara en riktig bitch emellanåt. Jag hoppas att ni inte tar mig så seriöst ahahha 8D

 Men jag skulle faen inte blocka mina vänner O.o jag har själv försökt undvika många saker som jag skäms riktigt mycket över för mina vänner såsom studieframgången och familjen men sist och slutligen kunde jag inte alls hålla det innanför så jag bara släpper ut det fan sist och slutligen.

Btw jag hoppas att hon mår bättre och hittar sig själv och e nöjd med livet. Man kan ju väl bara önska att allt går väl med sina vänner fastän dom kanske inte bryr lika mycket tillbaka right? Inget bitchande skitsnack ya kno?

För om du har inga vänner alls så kommer du att känna dig mycket sämre och ensammare än vanligt. En annan sak som jag också nyligen lärde mig är att om man inte äter ordentligt sover ordentligt så kommer det att påverka ditt psyke  som kan leda till deprimering, trötthet, ledsamhet, din självkänsla blir mycket sämre och mycket många faktorer påverkar dig negativt om du inte tar hand om din hälsa.

Vafan ville jag få fram ur det här inlägget nu då...lol igen jag e flummig.

Du ska ta hand om dig själv.
Det e viktigt och det e vad alla vänner önskar bäst om varandra. Att dom mår bra!
Så ät din jävla frukost (om du inte redan gör det), ät lunch vid rätt tidpunkt  med tillräcklig kost och näring och svält inte ihjäl dig!

Om det underlättar dig att lämna och ignorera dina närmaste vänner och att du mår bättre så gör det men man borde ta i beaktande hur den andra kompisen känner sig. Just sayin-
Feel free to do whatever you want right?

Om det känns mycket svårt att hantera svåra situationer och du inte vågar berätta det åt någon så skriv anonymt ut det och berätta det eller maila till en organisation någon som specialiserar sig på det området och ta några små steg i taget. Om du grubblar över något var inte rädd o berätta det bara åt dina närmaste vänner.

Visst vänner är jätte bra och viktig för ditt sociala balans i livet och jag tycker att man helst inte ska lämna dem och det känns bra o prata det med dom om det men ibland så kanske det ändå inte blir av till något och då lönar det sig att ta en extra utomstående person som kan verkligen se helheten och hjälpa med saken. En psykolog och andra som jobbar inom service/vårdtjänster har alltid tystnadsplikt. 

Jag tog nyligen kontakt med 2 personer i Åbo nu och berättade alla mina bekymmer för dem. I'm just sayin' för vissa hjälper det och för andra så kanske inte men det skadar absolut inte o. testa !!!
Ta risker och våga fan du har ju bara ett liv! YOLO

 Fastän det inte känns rätt men fan man vet ju aldrig. Jag gav upp nu i år med biokemin. Det e väl inget o skämmas över? Det var inte min grej jag måste acceptera att jag inte klara av det och se positivt. Jag får prova någonting nytt fastän jag e ständigt orolig och osäker över min framtid. Ge bara inte upp!

 Jag avslutar denna inlägg så här halft .... Jag är själv dålig på att hålla kontakt med mina vänner. haha lol so yeah men ta hand om er själva och er hälsa. Det e jätteviktigt det. ;3

Håll inte era tråkiga känslor för er själva och berätta det åt dina vänner. Vänner bryr sig och lyssnar gärna fastän dom inte kan ibland inte göra så mycket åt det. haha en 'I FEEL YA' ya kno? haha ja menar även denna uttryck kan hjälpa dina vänner att må bättre eller om man visar sin uppmärksamhet genom att kommentera eller gilla. Man behöver inte ha en inspirerande/uppmuntrande mening eller svar till vännen . Ett jävla OKEJ svar går bra(.(iaf för mig) Det viktigaste är att inte ignorera dom som du bryr dig om.

Nästa e förstås inte nödvändingt men om man väljer att ta det ett steg framåt om inte vänner kan mycket göra åt saken så helt enkelt en psykolog.  Eller någon som du vet att kan vara till förändring. Det behöver naturligtvis inte vara om dina grubbleri och bekymmer. Det kan också vara mycket dåliga vanor som du har haft en längre tid och vill få dom bort t.ex. jag här hahah lol ololo

orkar inte skriva längre. Tack om du orkade läsa detta självklara skitsnack jag alltjämt grubblar om. 

Jag avslutar detta inlägg nu tack bye ~~

GO SNAILSHITT!!! >8D

Inga kommentarer: